Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych (zbieranie informacji o Twoich odwiedzinach podstron serwisu). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Jeżeli nie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies zmień ustawienia przeglądarki. Wyłączenie obsługi plików cookies uniemożliwi zbieranie statystyk o odwiedzinach strony. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że wyrażasz zgodę na umieszczenie plików cookies w Twoim urządzeniu końcowym.
X
w
 

STRONA GŁÓWNA


REKRUTACJA:

Regulamin rekrutacji
Klasy w gimnazjum


O SZKOLE:

O szkole
Historia i patron szkoły
Grono pedagogiczne
Pedagog szkolny
Psycholog szkolny
Doradca zawodowy
Biblioteka
Świetlica
Jadłospis


Z ŻYCIA SZKOŁY:

Aktualności szkolne
Wydarzenia sportowe
Konkursy i olimpiady
Akcje i projekty
English at school
ITN
Samorząd szkolny
Odczyty meteo


DOKUMENTY:

Statut
Wymagania edukacyjne
PSO
Regulamin wycieczek
Raporty ewaluacji


UCZEŃ I RODZIC:

Kalendarz roku szkolnego
Spotkania z rodzicami
Dzwonki
Wykaz podręczników
Zajęcia pozalekcyjne
Egzamin gimnazjalny
Zestawy powtórkowe


PROJEKTY:









 

JADŁOSPIS

2017-10-17 13:30:03 | Zamieścił: Piotr
Jadłospis od 16.10. do 20.10.2017r.

PONIEDZIAŁEK 16.10

Zalewajka z kiełbasą     …………………………………….…………………………………………………..…………..350g

Makaron z serem     ……………………….……………………..…………..…………………………………………………..350g

Herbata z cytryną ………………………………………………………………………........................................200g

 

WTOREK 17.10.

Zupa jarzynowa    …………..………………………………………………….………………………………..…350g

Ziemniaki ……………………………………..……………………………………………….………………………..250g

Kotlet mielony  ............................. ……………………………………………………..........................100g

Mizeria ze świeżego ogórka ……………..….…………....………………………………………………………100g

Kompot ……………………………………………………………………………………………………………………200g  

 

ŚRODA 18.10.

Zupa kartoflanka  ……………….………………………………………………………………………………………350g

Ziemniaki       ………………………………………………………………………………...………………….……..250g

Jajko sadzone   .……...........................……………………….…………………………………….........1 szt.

Surówka z kiszonej kapusty……………………………………………………….……………………………….100 g

Herbata z cytryną  ………………………………………………………………………………………………………200 g

 

CZWARTEK 19.10.

Kapuśniak z kiszonej kapusty     ……………………………………………………………………………………….350g

Kasza    ………………………………………….……………………….…………........…..……….……………………...250g

Gulasz              …………………………………………………………………………………………….…………………..100g

Sałatka ogórkowa  …………………………………………..….…….…………..……………................………..100g

Kompot                           ………...…………………..…………………………………………...........................200g

 

PIĄTEK 20.10.

Zupa ogórkowa  ..…………………………………………………………..………………………………………..350g

Fasolka po bretońsku z bułką          ………………………….……………………………………………..…350g

Herbata z cytryną….…………...…………………..…………………………………….............................200g